Pismo zahvale

Poštovana/i,

Dozvolite nam da Vam se ispred udruženja Green Council još jednom zahvalimo na izdvojenom vremenu i konstruktivnom doprinosu diskusiji u toku naše konferencije. Po vašim komentarima i sugestijama osjetili smo da ste zadovoljni našim nalazima i profesionalnom pristupu temi i problemima u ovom sektoru, te da se slažete da je neophodno da se dese prave, održive i suštinske promjene koje će dovesti do ekonomskog i socijalnog razvoja u BiH.

Jedan od zaključaka konferencije koji smo skupa donijeli odnosio se na potrebu da se definišu zakoni u ovoj oblasti, te da se putem edukacije od najranijih dana pokuša podići svijest građana o ovim veoma bitnim pitanjima. Složili smo se da je to način da se kvalitet života građana popravi. Znamo da to neće biti jednostavno, ali smo zaključili da na tome treba da radimo zajedno, te pokušamo jasnim argumentima, stalnim, tačnim informisanjem i edukacijom građana doći do potrebnih rješenja.

Sve prezentacije koje su predstavljene tokom konferencije možete naći na našoj stranici: http://eehouse.green-council.org/

Pridružit nam se i na Twitter i Facebook https://www.facebook.com/GREEN-Council-572178436146294/

Dodatno Vas molimo da sa nama podijelite materijale i kontakte koje smatrate relevantnim za postizanje zajedničkog cilja. Molimo vas takođe da materijale koji smo podijelili sa Vama šaljete dalje svojim partnerskim organizacijama i svima za koje smatrate da će im biti od koristi.

Mi vjerujemo da su suštinske, životne i održive promjene neophodne i moguće u Bosni i Hercegovini!

Ako dijelite isto mišljenje pridružite nam se!

Srdačno,

Green Council tim